Oct 29, 2015

ÖTAB säljer internet i Utsikt stadsnät


Nyligen blev avtalet klart som innebär att Östgöta Tele-System AB kan erbjuda internet i det fiberbaserade stadsnätet som ägs av Utsikt Bredband AB.

– Vi har massor med företagskunder som i dag ser över sin internetuppkoppling och vi vill vara det självklara valet när de väljer att kliva in i Utsikt Bredbands stadsnät, säger Anders Holm, kundansvarig på Östgöta Tele-System AB i Linköping.

Östgöta Tele-System AB är en av regionens starkaste leverantör av tele och kommunikation med erfarenhet från 1967. Nu breddas utbudet ytterligare när företaget skriver avtal med PIN Sweden om att sälja internet i stadsnätet i Linköping, Mjölby och Katrineholm.

 – Det fiberbaserade stadsnätet byggs ständigt och jämt ut både i tätort och landsbygd och i dag finns det drygt 2500 km fiberkabel i Linköping, Mjölby och Katrineholm. Vi har avtal med PIN Sweden AB och de i sin tur har valt att jobba med Östgöta Tele-System AB som sin kanal ut mot marknaden i vårt nät, säger Thomas Stenlund, Key Account Manager på Utsikt Bredband AB.

PIN Sweden AB levererar i dag internet till stadsnäten i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Alingsås, Jönköping, Landskrona, Helsingborg och nu även Linköping, Mjölby och Katrineholm.

 – Det som gör oss unika är att vi valt att alltid jobba med en lokal aktör som har en relation med företagskunderna och på så sätt blir en garant för vår leverans. Det är en trygghet för kunderna att det finns personal på plats som kan stadsnätet. Även om internet är globalt och platsoberoende så är lokal närvaro A och O om man som vi värnar om långvariga relationer, säger Bo Kjellberg, VD på PIN Sweden AB.

Vi kan erbjuda alla hastigheter från 10/10 till 100/100 - allt efter Ert behov.
Läs mer om internet här eller kontakta oss för ytterligare information.

För mer information:
Anders Holm
Östgöta Tele-System AB
013-12 67 00


Skrivet av: Östgöta Tele-System AB